Det er så mange måter att du ikke aner, kanskje litt for mange måter?
Men det finnes kanskje 1001 av dem, alt du får vite er ikke dermed sagt att det kan redde deg ut fra døden?

Vel, boken var ment for de såre sjeler, kanskje mer for de som er til daglig suicidale, kanskje de kan ense og forstå denne boken annerledes?
Kanskje tro som er den svakeste av kjærlighet og håp, kan kanskje gi noe som håp. Att man da kanskje ser mer på kjærligheten Gudinna gir att den er mer verdt enn alle endeløse dager i møte med døden?

[mycred_display_social_icons]

Att man kanskje verdfiullt ser på noe som tar livet av andre, enn oss selv? Att det kanskje er mer å leve enn å vente på døden, att det kanskje gir lys i tunnelen? Hvem vet? Forfatteren Dealazer er ikke alene med å gi ut en bok.
Som kan gi litt mer enn håp? Kanskje det er noe midt i blinken for alle som har lyst å lese? Att det da kanskje er noe mer verdifullt enn en død?

Du kan laste ned .pdf filen her enkelt, den kommer ut i Engelsk versjon så fort det er mulig, men i mellomtiden kan det menes att sårte sjeler bor i Norge i en så vel så bra tid, att tiden den straffer de få, kanskje de såre.
Att man kanskje må hjelpe dem ut av fordragelighet, etter å ha mistet håpet hvor nesten ingen har kunne hjelpe dem? Vel, la gjerne din venn lese, la din lærer lese, dette er ihvertfall en helspikket bok for en mening?

Att man skal tro litt mer på en skikkelse som Gudinna?

Bok – Cyprian Patryk Derda -101 Måter Gudinna Kan Drepe deg På

Norwegian Book : 101 Måter Gudinna kan drepe deg på?

About The Author
- The greatest movement will be done by vocalization of the great knowledge one can get. Musical interest in unknown artists is so low that most fail being them.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>